Шеф-кухар Максим Любич Шеф-кухар Максим Любич Шеф-кухар Максим Любич Шеф-кухар Максим Любич Шеф-кухар Максим Любич Шеф-кухар Максим Любич Шеф-кухар Максим Любич

Шеф-кухар

Шеф-кухар Максим Любич сповідує творчу свободу і сміливість в поєднаннях продуктів, використанні екзотики, локальності й візуальному оформленні страв. Без максималізму: натхнений італійською кулінарної школою NIP FOOD, Маестро транслює колегам ідеї про те, що їжа має радувати, дарувати смакове та естетичне задоволення, бути святом. Фірмове «бонжорно» і кітель, що сидить ідеально – Ви відразу його впізнаєте.

Роль шеф-кухаря – утворювати і розширювати горизонти. Щоб гості прагнули до цікавої їжі, він щотижня запроваджує оновлені гастрономічні пропозиції. Азія, Мексика, Італія, Америка, українські та слов’янські національні мотиви – в Клубі Ви зможете спробувати все, без перебільшень.

У 2017 році Максим Любич брав участь у події, що була занесена у Книгу рекордів Гіннеса і нагодувала Рим: в команді невтомних шефів були приготовані 10 000 піц. З цього моменту піца в Клубі збирає компліменти гурманів. За основу береться італійське борошно незмінно відмінної якості, а гордістю Клубу є традиційна піч на дровах тієї ж країни виробництва. Піца – тільки в теплу пору року, щоб гості встигли скучити.

Шеф-кухар ретельно відбирає продукти, гідні високої кухні. У холодну пору року діє Меню з дичини, м’ясо для якого постачається з лісництва в Сумській області. Олень, косуля, дикий кабан, заєць, фазан, дика качка – все сертифіковане і вирощене на натуральних кормах.

Екологічність і висока якість продуктів на особистому контролі шеф-кухаря:

  • діюча теплиця і оранжерея забезпечують кухню мікро-грінами гороху, редису, люцерни, пшениці і живими спеціями: чебрець, розмарин, базилік, шавлія, естрагон
  • максимальне використання локальних продуктів, вироблених надійними фермерськими господарствами
  • авіапоставки свіжої риби і морепродуктів з Шрі-Ланки, Марокко, Парижа – гарантія яскравих смакових якостей
  • тільки американські стейки: правильне відгодовування, мармурове м’ясо
  • сучасні еко-технології: дегідратація овочів, фруктів і ягід; ферментація для збереження вітамінів і отримання нового смаку; хоспер і Сувид для соковитості страв; натуральні йогурти
  • бездріжджовий цільнозерновий хліб і солодовий на заквасці з власної пекарні

Майстерність шеф-кухаря обґрунтовано: 18 років кулінарного досвіду, щоб мати честь рекомендувати гостю авторські рішення і пропонувати їжу, яка зближує родини, друзів і ділових партнерів за спільним столом.