МЕНЮ МЕНЮ МЕНЮ МЕНЮ

Меню

Меню, страви з яких пропонують гостям наші ресторани, складені з використанням концептуального підходу: тільки свіжі продукти, натуральні інгредієнти та відсутність консервантів. Ми стежимо за якістю і дотриманням технологій, а також ретельно контролюємо процеси приготування.

Суші-бар

Найсмачніші роли вашого життя та суші класу люкс від шеф-кухара Дениса Подобеда

Ресторан Mozart

Від дегустації гастрономічних рішень шеф-кухаря Дениса Подобеда гості отримують не тільки смакову, а й естетичну насолоду. Щотижневі оновлення авторських пропозицій спрямовані на пізнання світу гармонії смаків.

Страви, що представляють кухні Італії, Америки, Азії, а також українські національні мотиви, в поєднанні з вишуканістю і якістю, створюють нові гастрономічні історії, розширюючи горизонти звичного сприйняття.

Основне меню

Дотримуючись традиції гастрономічної культури, ми працюємо з продуктами тільки високої якості.

Визначальним принципом для нас є бажання радувати наших гостей.

Дитяче меню

Діти – найвибагливіші поціновувачі кулінарних експериментів, яким часто буває непросто догодити. Нашим кухарям відомі всі важливі таємниці та секрети гастрономічної творчості. Тому в дитячому меню завжди можна знайти страви, які сподобаються юним гостям: це супи, каші, салати, страви на пару і десерти. Вони по-домашньому смачні, різноманітні та корисні.

Wellness-бар

Пропозиція, яка порадує тих, хто прагне до максимально здорового способу життя і ретельно підбирає продукти, виходячи зі своїх цілей і самопочуття.

Бар WELLNESS представлено в категоріях Відпочинок, Краса, Енергія і Детокс, що складається з корисних коктейлів, вітамінних чаїв та смузі.

Винна, барна і коктейльна карти

Гідний акомпанемент до кожної страви можна відшукати у винній карті ресторану. Її родзинка – унікальне вино 12 Uve, виготовлене з 12-ти сортів винограду, який дозріває під музику Вольфганга Амадея Моцарта.

У барній карті представлені кращі сорти від провідних світових виробників, а меню коктейлів порадує цінителів класичними та авторськими рецептами від шеф-бармена.